tiistai 21. joulukuuta 2010

Joulukiireitä

Meillä kun ei ole vielä ollut tarpeeksi kiirettä työn, koulun, koirien ja joulupuuhien yhteen sovittamisen kanssa, niin otettiin sitten tähän päälle vielä asunto-remontti :D
Pahoittelen siis kirjoittelun vähäisyyttä!

Laitetaanpa siis heti aluksi vähän kuvaa blogin pää-tähdestä. Musta koira ja lumi on kyllä niin haastava kuvaus-yhdistelmä kuin olla ja voi.. ja miten sattuukin, että meidän hoitolaiset on aina mustia?!


Chip on toipunut leikkauksesta hyvin. Silmä räpsyy nyt normaalisti ja menee lähes kokonaan kiinni nukkuessa. Pieni rako siihen vielä jää ja alaluomi turvottaa kovasti kuten ennenkin leikkausta, mutta lekuri sanoikin, että menee kuukausi-parikin ennenkuin täysin toipuu leikkauksesta.

Meidän kiireet on vaikuttaneet koirien elämään lähinnä niin, että ovat saaneet nauttia veljeni seurasta. Veli on nyt toista viikkoa asumassa meillä ja pitää huolta koirista kun itse käymme lähinnä kotona nukkumassa. Koirillehan moinen järjestely sopii hyvin, sillä kaikki ovat hulluna veljeeni ja kukapa nyt ei haluaisi aloittaa joululomaa jo pari viikkoa ennen joulua ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti