maanantai 21. helmikuuta 2011

Siistiytymistä

Chipille kuuluu oikein hyvää. Mitään erityistä ei ole tapahtunut, mutta sen verran elämä on muuttunut, että koirat viettävät nyt vähän enemmän aikaa kotona kun allekirjoittanut pitää opintovapaata osan viikosta.

Tänään leikattiin kynnet, siistittiin tassukarva-hapsuja (lumi kun tarttuu niihin aika ikävästi) ja tutustuttiin myös Furminaattoriin. Kaikki toimenpiteet meni erittäin mallikkaasti!
Kynnet leikattiin kaikki samalta istumalta ja jokaisen tassun jälkeen tuli herkkupala.
Tassukarvojen leikkaus on vähän inhottavaa, kun se kone surisee ja tärisee inhottavasti , mutta hyvin sekin meni.

Harjaus-vaiheessa alkoi Chipiä jo vähän nyppiä nämä hoitotoimenpiteet, mutta hienosti antoi furmatakin... kunnes mentiin häntään joka oli aivan takussa! Siinä vaiheessa ei enää poju jaksanut olla paikallaan ja tyydyttiin hännän pika-siistimiseen.

Pakko myöntää että on vähän laiminlyöty tuota turkin hoitoa. Ei oo poitsua harjattu ainakaan kuukauteen, mutta hyvinhän tuo on nättinä pysynyt :) Ei siis todellakaan mikään vaativa turkki!
Häntä helpommin menee takkuun kun on pitkää karvaa, mutta varmasti viikottainen hännän harjaus riittää mainiosti. Nytkään ei kuitenkaan ollut tullut rastoja tai muita isompia vaikka oli näin pitkä väli hoidossa.


PS. kuva otettu ennen harjausta :P




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti