maanantai 11. huhtikuuta 2011

Töitä, töitä, töitä..

Viime viikon olin itse reissussa ja koirat keskenään Mizan kanssa. Päivät oli menny töissä ja illat asuntoa remontoidessa. Koirilla oli siis ollut tylsääkin tylsempää!

Bonuksena meikkäläisen poissa-olosta kuitenkin oli se, että kaikki koirat saivat nukkua sängyssä! Chip oli illalla yleensä tullut sänkyyn, mutta jossain vaiheessa puikahtanut omaan petiin sängyn alle - sängyn alus on siis ehdottomasti paras paikka nukkua.

Lumen sulaminen ja loska on yks ikävämpiä juttuja pitkäkarvaisen koiran kanssa. Chip ei tykkää yhtään suihkussa käymisestä, mutta eipä siinä auta kun kuraa on niin paljon. Ja kiltistihän tuo suihkussa kuitenkin on kun sen sinne vie.

Loskasta huolimatta huippua on se, että lumien sulaessa taas pääsee käymään huoletta koiriksessa. Toi oma pikkupuistokin on nyt jo niin sulanut, ettei tarvi pelätä koirien hyppäävän aidan yli.

2 kommenttia:

  1. Onpa aivan ihana Chip! <3 Toivottavasti Chip saa jostain oman kodin tai saa jäädä teidän luokse. Hienoa, että Chip saa olla siellä hyvässä hoidossa. :) Rapsutuksia ja terveiset Espanjankoira Almalta Tampereelta!

    VastaaPoista
  2. Kyllä Chip tosiaan jo pian ansaitsisi sen ikioman kodin! Meillä ei valitettavasti millään riitä rahkeet kolmelle koiralle vakituisesti, mutta näin väliaisesti se aina menee, etenkin kun hoitolaista ei samalla tavalla tarvi kouluttaa - se on sitten kodin tehtävä :)
    Rapsuja myös Almalle!

    VastaaPoista