keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Aamutorkku

Chip on muuten melkoinen aamu-torkku! Poitsu pysyy sängyn alla tasan tarkkaan niin kauan kunnes ollaan ulos lähdössä ja sillonkin pitää monesti houkutella jos on arkena aikainen herätys. Viikonloppu-aamuisin ei tosiaan tarvi Chipin kanssa huolehtia, että pitääkö ryysätä pisulle.

Meillä on tapana ruokkia koirat aamulla ensimmäisenä ja Miza käyttää ne pisulla sitten samalla mennessään töihin. Vaikka Chip onkin melko perso ruualle, niin aamuisin ei kuitenkaan oikein ruoka-halua ole, vaan pojua joutuu monesti maanittelemaan syömään.

Tässä  kuva eräältä aamulta kun sain maaniteltua Chipin olohuoneeseen, mutta lysähti vain koiranpunkkaan ja kävi uudellen nukkumaan. Kun ei tullut paikalleen syömään niin vein kipon siihen viereen.. poju oli jopa niin laiska ettei viitsinyt nousta ylös syömään vaan söi makuultaan :D


Ja juuri kun kehuin, että Chip ei ole reagoinut muuttoon mitenkään, niin johan alkoi. Chip on alkanut merkkailemaan ja härnäämään Chiliä. En tiedä johtuuko tämä nyt tästä kaikesta muutto-hässäkästä, remontista ja kiireestä, vai hakeeko poika nyt tosiaan paikkaansa tässä laumassa kun on alkanut kunnolla kotiutua.

Aika ehkä näyttää, eikä tilanne onneksi paha ole. Lähinnä jos Chiliä oikein lällyttää, niin Chip tulee siihen ärisemään ja muutaman kerran on merkannut sisälle. Pojathan on aika saman ikäisiä ja molemmat kuitenkin täysin Taran tossun alla, niin voihan olla että miettivät nyt omaa nokkimisjärjestystään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti