tiistai 3. tammikuuta 2012

Joululoma

Joulu on tässä perheessä rauhoittumisen aikaa. Kolme koiraa yrittäjäperheessä Helsingin keskustassa asuessa tekee elämästä välillä melkoista hulabaloota. Niinpä etenkin tänä Jouluna päätimme todella rauhoittua ja pysyä kotona ilman mitään ylimääräistä hössötystä.

Me ihmiset herkuttelimme possun pepulla ja koirat saivat sitten puolestaan possun koipia. Barffaaminen tuntuu sopivan oikein hyvin Chipille ja olisikin pojan hampaita ajatellen varmasti paras vaihtoehto.

Joulun parasta antia on ehdottomasti maha täynnä loikoilu ja joulu-elokuvien katselu. Chipin lempihahmo oli varmasti Grinchin Max-koira :D


Pahoittelen muuten kuvien huonoa laatua. Hukkasimme nimittäin kameran itsenäisyys-päivänä kun oltiin maalla, eikä kännykällä oikein niin laadukkaita saa hämärässä valaistuksessa :(

Tapaninpäivänä äitini tuli kyläilemään. Äiti asuu kauempana, joten Chip ei ole nähnyt äitiä montaakaan kertaa, mutta vastaanotto sujui paremmin kuin hyvin. Olihan äidillä kassit täynnä herkkuja saapuessaan.
Mummun kanssa oli muutenkin mukava leikkiä ja parastahan tietysti oli se, että mummu oli väsymätön rapsuttelija.


Välipäivät sain minäkin viettää lomaa. Mizan piti mennä töihin, mutta me jatkettiin koirien kanssa löhöilyä. Ja siihen se viikko sitten vierähtikin! Oli tarkoitus päivitellä tätä blogia ja kertoa nämä joulu-kuulumiset jo siellä, mutta laiskottelu otti vallan!


Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille! Uuden vuoden kuulumiset loppuviikosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti