lauantai 21. tammikuuta 2012

Lapsia

Käytiin tänään Chipin kanssa harjoittelemassa lapsiin tutustumista. Muutaman kerranhan on lapsia nähty, mutta niin vähälle on jäänyt, että katsottiin parhaaksi treenailla vähän lisää.

Päästiin kyläilemään Lauttasaareen Ellan (11kk) ja Aarnen (3v.) luokse.
Pahoittelen heti kuvien surkeaakin surkeampaa laatua. Kamera hukku ja kännykällä ei tällee sisällä oikein taho valovoima riittää.. Mutta fiilishän on pää-asia :)

Tässä siis Ella

Ja Aarne

Itse vähän jännitin, että miten menee näiden pienokaisten kanssa, mutta siinähän kävikin niin, että perheen isä oli se, jolle piti aluksi räkyttää. Mies kun oli selkeästi uhkaava siellä sohvalla maatessaan puhelimella leikkien ;)

Mutta alku-järkytyksen jälkeen omaa tahtia tutustuttuaan perheen isäkin oli ihan kiva tyyppi.


Lasten kanssa meni paremmin kuin hyvin! Chipiä ei olisi voinut paljon vähempää kiinnostaa vaikka lapset huusivat ja leikkivät ja juoksivat. Etenkin keittiössä kun hääräiltiin ruokien kimpussa niin Chip tuijotti uskollisesti ruuan laittajaa.


Aarne veteli täysillä potku-autolla ja huusi mennessään, mutta Chip oli kuin ei olis edes huomannut moista möly-apinaa.


Ja Ella heitteli puu-palikoita pitkin parkettia kovalla kolinalla ja Chip vain tyynen rauhallisesti tutki uusia paikkoja


Jossain vaiheessa Chip kävi vähän Ellaa suukottamassakin ja Ella sai vähän silittää Chipiä

Vielä vähän ennen lähtöä Chip sai hurjan hepulin ja otti kunnon spurtit huoneesta toiseen ja rettuutti pehmo-hiirtä kuin kotona oltais oltu. Eli mitään stressin merkkejä ei ollut havaittavissa :)

2 kommenttia:

  1. Hei, voi kuinka ikävää ettei Chipille löytynytkään pysyvää kotia. En ole kesän jälkeen vieraillutkaan blogissa, kunnes espanjan löytökoirien sivuilta huomasin Chipin.
    Muistaakseni joskus keväällä kommentoin Chipin näyttävän aivan omalta sekarotuiselta koiraltani. Olisi kiva joskus nähdä vaikka jossain koirapuistossa ja katsoa mitä pojat toisistaan tykkäisivät, sen verran samanlaisilta kuitenkin vaikuttavat - ulkoisesti kuten myös luonteeltaan. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tämä ! Löysin Chipin espanjan löytökoirien sivustolta, ja mulla on ollu mietinnässä hankkia koira noilta sivuilta. Onko Chip minkälainen, tuleeko toisten urosten kanssa toimeen, miten lenkillä käyttäytyy yms. ? :)

    VastaaPoista