maanantai 23. toukokuuta 2011

Kolo-koira

Olen aikaisemmin  kirjoitellutkin, että Chip tykkää oleilla ahtaissa paikoissa. Mikähän luolakoira sitten mahtaakaan olla -  niin ahdasta paikkaa ei olekaan minne Chipsu ei ainakin yrittäisi änkeä. Jos sinne mahtuu, niin se on täydellinen! :)

Ja tietysti Chipinhän pitää aina olla lähellä ihmistä, vähintäänkin samassa huoneessa. Ja jos ihmisen lähellä sattuu vielä olemaan sopiva kolo minne voi änkeytyä niin aina parempi!

Chip valitsi heti meille tullessaan omaksi nukkumapaikakseen sängyn alustan, joten sinnehän sille peti tietysti laitettiin. Ja vaikka välissä muutettiinkin, niin sängyn alunen on Chipun oma paikka. Heti kun aletaan sammuttelemaan valoja niin Chip sujahtaa sängyn alle.


Tämä on yksi Chipin ehdottomia lempi-paikkoja; todella tunnelmallinen kolo. Se sijaitsee hobitti-talon näköisessä pienessä alkovissa ja tuossa itsekyhätyssä tietokone-tuolissa istuu melkein aina joku kun kotona ollaan.


Ennekuin saatiin uusi sohva vanhan rikkoutuneen tilalle, niin sohvan paikkaa korvasi ikean varavuode-hetekka. Sehän oli suorastaan loistava kolo, kun oli erittäin ahdas ja kaiken lisäksi päällä oli kaiken maailman peitteitä niin että siellä sai aivan salassa puuhastella mitä vain - kuten napostella pikkuhousuja :D


Kaverilla tässä just kyllä semmonen ilmekin, että "mitäs tänne kurkit, tää on mun piilopaikka"

Yksi Chipin lempipaikkoja on tietysti myös ruoka-pöydän alunen. Siellä on hyvä vahtia samalla jos vaikka jotain sattuisi pöydältä tippumaan. Ja minä, vara-mamma istun nykyään lähes kaikki päivät siinä pöydän ääressä kuumeisesti opiskelemassa.


Tämä oli myös joku väliaikainen opiskelu-paikka remontin aikana. Näin tämän läheisyyttä rakastavan koiran olo on mukavin - jossakin turvallisessa kolossa ihmisen vierellä :)



1 kommentti:

  1. Chipillä on samanlainen peti kuin Shaggyllä, tai siis oli... Poika on teurastanut pehmusteet ulos mutta en ole raaskinut heittää riepua roskiin kun se tuntuu olevan rakas. Mistä noita petejä saa jos yrittäisin hieroa vaihtokauppaa Säkin kans? Ehkä se vaihtaisi vanhan nuhjun pehmoisempaan. Sängyssähän poika tietenkin makailee mieluiten, mutta kaikki namit ja luut pitää aina saada syödä omalla paikalla. Kätevän siisti pikku romanialainen :)
    t. Anne

    VastaaPoista