maanantai 17. lokakuuta 2011

Vieraita ja harjoittelua

Meillä on nyt viikon sisään käynyt harvinaisen paljon vieraita. No, mikä nyt on paljon, mutta 2 Chipille täysin vierasta ihmistä viikossa on meille paljon. Tämä on ollut sattumaa, mutta erittäin hyvä asia Chipin harjoittelun kannalta.

Meillähän Chip ei ole varsinaisesti hyökkäillyt vieraiden kimppuun tai näykkinyt näitä, kuten tapahtui kesällä "uudessa kodissa". Meilläkin Chip kyllä intoilee - sen kierrokset nousee ja se hyppii ja haukkuu - mikä ei ole kovin miellyttävää ellei ole koira-ihminen itse.

Chiphän on ihan hyvin uskonut kun sitä on sitten komentanut, mutta nyt haluttaisiin harjoitella koko intoilusta pois. Eli vieraita ei ryysätä moikkaamaan, eikä ainakaan saa hyppiä tai haukkua.

Nämä viikon harjoitukset on menneet paremmin kuin hyvin! Molemmilla kerroilla tosin on ollut "harhauttajia", eli vieras on tullut jo jonkun Chipille ennestään tutun kanssa, josta Chip on sitten ollut innoissaan.

Ensimmäinen vieras tuli mun veljen kanssa, broidi ja uusi tyttöystävä. Arihan on ollut Chipiä paljon hoitamassakin eikä olla nyt nähty moneen kuukauteen. Chip oli niin innoissaan Arin nähdessään, ettei edes huomannut, että mukana tuli joku tuntematon nainen :D

Toisen vieraan kanssa vähän sama juttu; sisko tuli Nami-koiran kanssa mukanaan mies, jota Chip ei ollut nähnyt koskaan. Chip aloitti saman tien painin Namin kanssa, eikä edes vilkaissut miestä.

Ainakin harhautus-taktiikalla vieraiden vastaanotto menee siis loistavasti! Sitten pitäisi vielä saada vieraita jotka tulee yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti