tiistai 8. marraskuuta 2011

Kesän muistoja

Synkkinä syyspäivinä on ihana muistella kesää ja katsella valokuvia.
Chiphän oli silloin juuri saamassa kotia enkä kirjoitellut tänne blogiin juuri ollenkaan, niin teillähän on kaikilla Chipin kesä-kuvat näkemäti!

Suurena osana meidän kesästä on tietysti veneily!


Chip on aivan luontainen vene-koira! Sitä ei merisairaus vaivaa eikä vanhan hinaajan kova moottorin jylinä pelota :) Pelastusliivitkään ei haitanneet yhtään sillon kun niitä piti käyttää, eikä isompikaan aallokko tätä poikaa horjuttanut!

Yksi Chipin lempipaikoista on tämä herkempiä heikottava ovi-paikka. Siitä näkee mahtavasti saariston upeat maisemat ja saa nuuhkia ihanaa meri-ilmaa tuulen pöllyttäessä turkkia.


Toinen lempipaikka on luonnollisesti kolo-koiran ihanuus, eli kuskin jaloissa mahdollisimman ahtaasti.


Saaristolaisuushan on varmasti jokaisen koiran unelma! Mikäpä sen mahtavampaa kuin kirmata vapaana pitkin metsiä, niittyjä ja kallioita. Saaressa tulee hyvin esiin Chipin maasto-ominaisuudet; paimenkoirana sen tulee olla ketterä ja nopea.





Merilevä oli Chipin mielestä ihan mieletöntä herkkua!!! Ehkä pojalla on jotain japanilaisia sukujuuria ;D


Chip ei käy varsinaisesti uimassa, mutta kahlailee paljon ja monesti menee makaamaan matalaan rantaveteen - ikäänkuin uisi käsipohjaa. Siitä en onnistunut saamaan yhtään kuvaa, mutta tässä näkyy taustalla yksi melko räjähtäneen näköinen märkä koira :)


Iltaisin olikin sitten aina niin väsynyttä koiraa, ettei paremmasta väliä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti