torstai 18. marraskuuta 2010

Avaruuskoira

Chip on toipunut leikkauksesta nyt hyvin.
Mutta kyllä oli poika kipeämpi mitä odotettiin. Kipulääke-annostus piti tuplata ja silti piti ekoina öinä nousta aamuyöllä antamaan lääkettä kun Chip herätti itkulla ja ravauksella vaikka oli lääke annettu juuri ennen nukkumaan menoa.

Haavaa piti putsata kerran päivässä ja siitähän Chip ei tykännyt yhtään! Ei onneks yrittänyt purra mutta kimurteli ja painoi silmää tötteröä vasten ym kaikkea mahdollista. Muutama päivä meni ennekuin opittiin oikea taktiikka; toinen pitää herkkua sormien välissä ja toinen putsaa äkkiä sillä välin kun Chip koittaa saada namin :D

Avaruus-koiralla on ollut riehunta- ja puistoilu-kielto, mutta sen verran on poju ollut kipeä ettei ole erityis-aktiviteetteja kaivannutkaan.


Haavat ei ole ihan niin ilkeän näköiset enää kun turvotus on laskenut ja haava parantunut hyvin. Umpeen ommeltu silmäkin jopa vähän raottuu ja poju voi vähän kurkkia sieltä rakosista.

Muutenkin nyt on kivut hellittäneet ja kipulääkkeitä on annettu vain ihan pienissä annoksissa etenkin yöksi. Välillä varmaan kutittaa haavoja, kun Chip alkaa hinkuttaa tötteröä lattiaa vasten, mutta yllättävän vähän yrittää kajota tötteröön tai kiinnittää huomiota haavaan ylipäätään.

Eikä tuo tötterö tunnu poikaa haittaavan. Tuon tuostakin se törmäilee, mutta ei ole moksiskaan. Mutta pään päältä ja korvien takaa kun rapsuttaa, niin se on kyllä suorastaan taivaallista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti