perjantai 12. marraskuuta 2010

Luomi-plastia

Tänään tosiaan oli se suuri päivä, kun Chipin luomi piti leikata. Malmin Apexissa käytiin pari viikkoa sitten silmä-spesialistilla ja sinnehän mentiin sitten leikattavaksikin.

Lääkäri sanoikin sillon tarkastus-käynnillä, että leikkauspöydällä parhaiten näkee mikä on tarpeellista tehdä, ja niin oli sitten alaluomeakin operoitu.

Olin ajatellut, että me mennään aluksi mukaan että pistävät rauhoittavan ja häivytään kun on nukahtanut, mutta hoitaja ottikin Chipin heti ja vei valmisteltavaksi. Chip oli kyllä aika ihmeissään kun eläintenhoitaja saatteli sitä siitä.
Oli kuulema ollut aika vihainen kun olivat koittaneet rauhoittaa - voin vaan kuvitella kuinka se on siellä räkyttänyt, enkä ihmettelis vaikka olis hoitajaa näykkäissytkin. Kyllähän tuolla kaverilla temperamenttia riittää.

Hakiessa hoitaja sanoi, että voidaan kotona vähän hautoa kylmää siihen silmään, kun on niin turvoksissa. Hän ei ollut "uskaltanut" kättään tötteröön laittaa, kun poika oli ollut selkeästi hänelle niin vihainen. Ja siinä kun hoitsu katsoikin Chipiä niin Chip heti murisi :D

No, kotona saatiin hyvin hoidettua sitten :)

Poju on kyllä aika hurjan näköinen - yläluomi ja alaluomi leikattu ja koko silmä ommeltu väliaikaisesti kiinni. Turvotusta tietysti kovasti.
Tötterö on ilmeisen v-mäinen chipin mielestä, mutta toivottavasti tottuu siihen pian. Antibiootti-kuuri on nyt ja kipulääkitys. Ei tykkää yhtään että Tara tai Chili tulee lähelle, murisee heti. Varmaan on kipeä ja vielä myös tokkurassa rauhoituksesta.

Kuva toipilaasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti