torstai 4. marraskuuta 2010

Koira-treffit

Viikonloppuna oli taas kuukausittainen Espanjankoirien tapaaminen. Viime kuussa Chip oli ollut meillä vasta pari päivää, niin ei uskallettu mennä, sillä tapaamiset ovat rajasaaressa, eikä Chip vielä tuntenut meitä. Pelättiin tietysti että poju lähtee omille teilleen, eikä saada sitä kiinni :D

No nyt mentiin ja että kyllä olikin hauskaa! Chiphän oli tietysti kuuluisuus paikan päällä ja kaikki halusivat nähdä pojan ja rapsuttaa. Koirakavereita oli paljon paikalla eikä kenenkään kanssa tullut mitään suukopua.


Erästä galgoa Chip oli kuulema edellisellä kerralla ahdistellut rasittavuuteen saakka, mut nyt Chip kävi vaan nuuhkaisemassa Nemoa ja jätti asian sikseen. Muutenkin paikalla olijat kehuivat Chipiä ihan eri koiraksi kuin edellisellä kerralla. Oli kuulema räkyttänyt vähän yhdelle sun toiselle koiralle ja koittanut alistaa muita uroksia ja ollut muutenkin aika levotottoman oloinen. Nyt Chip oli iloinen, vilkas ja vauhdikas, mutta kuitenkin rauhallisella ja tasapainoisella tavalla.


Oli kivaa kuulla "ulkopuolisilta" Chipissä tapahtuneista muutoksista. Moni sanoi, että nyt vasta oikeastaan hoksasikin kuinka stressaantunut Chip oli edellisellä kerralla ollut. Ihmiset olivat vaan ajatelleet, että se nyt on tollainen yli-innokas nuori uros kenen pitää esittää kovista. Mutta nyt kun näkivät Chipin juoksevan ja leikkivän ilman alistamista ja räkytystä, tajusivat, että edellisen kerran käytös ei ollutkaan pelkkää machoilua, vaan myös stressiä.


Mitään kunnon juoksu-kuvia ei ikävä kyllä sään takia saanut, mutta voin vannoa, että vauhtia kyllä riitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti