tiistai 23. marraskuuta 2010

Silmän avaus

Heti maanantaina soitettiin Apexiin, että mitäs nyt tehdään kun hankaa. Mietittiin, josko silmään on päässyt joku roska mikä karhii siellä.

Silmähän oli tikattu umpeen, mutta nyt kun turvotus poistui, niin tikit oli sen verran löysät, että silmä on ollut vähän raollaan koko ajan.Ja niinhän sinne voi mennä joku roska, ja sitähän ei sitten saa pois, kun on tikattu lähes umpeen.

Lekuriin piti sitten tietysti mennä käymään. Se olikin Chipille kova pala. Oli vetänyt ihan paniikkiin kun olivat siihen ovelle päässeet - oli vaan tärissyt ja mennyt ihan lukkoon :(  Sisään mennessä oli haukkunut ja murissut kaikille ohikulkeville. Ilmeisen huonot muistot jääneet edellisestä käynnistä :( 

Miza oli sitten pitänyt pojan sylissä ja rauhoitellut ja lääkäriin pääsyä odotellessa oli vähän rauhoittunutkin. Nätisti antoi lääkärin tutkia ja silmän kiinni sulkevat tikit oli otettu pois ihan ilman rauhoittamista. Antoi myös tukia silmän ihan kiltisti. Itse leikkaus-haavan tikit jätettiin vielä, ne poistetaan perjantaina.

Leikkaus näyttää onnistuneen hyvin! Silmä näyttää nyt saman kokoiselta kuin toinenkin, kun luomi on kohdallaan ja näyttää räpytys-refleksikin nyt toimivan kohtalaisesti. Vähän kankeasti vielä räpsyttää, mutta kuitenkin samaan aikaan kuin toinenkin silmä :)


Vielä jos saadaan akupunktion avulla vähän tota karvaa kasvamaan lisää, niin tulee kyllä niin komea poika että alkaa herkempiä heikottaa!


Kiinnostuneethan voivat kysellä Chipiä täältä: http://espanjankoirat.com/index.html

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti