tiistai 2. marraskuuta 2010

Akupunktio

Chip oli tosiaan meille tullessaan hyvin hyvin stressaantunut. Kaveri kävi aivan kierroksilla ja eroahdistuskin oli paha, joten päätimme viedä Chipin ensitilassa akupunktioon. Olin tähän osannut varautua ja aika oli varattu jo parin päivän päähän Chipin meille saapumisesta.

Suuntasimme siis Tapiolaan, jossa Juppe the koirakuiskaaja-akupunkturisti otti meidät vastaan. Chipin ongelmat tunnepuolella olivat suuret. Oli tukoksia ja tuulta ja vaikka mitä kaikkee hauskan kuuloista kiinalaisen lääketieteen diagnooseja, mutta niistä löytyi selviä selityksiä Chipin ongelmiin.

Poika sai vain yhden neulan niskaan ja hoito meni hyvin, Chip ei edes huomannut neulan pistoa. Jo lähtiessä Chip oli jo ihan eri koira, pilke oli tullut silmäkulmaan! Lähipäivinä huomattiin, että poju oli paljon tasapainoisemman ja rauhallisemman oloinen.


Viikon päästä kun mentiin uudelleen, niin Juppe totesi pojan mieli-alan olevan jo niin hyvä, että päätettiin hoitaa kasvojen arpea vain sillä kertaa.

Tässä kuva arpi-hoidosta, jossa Chip loikoilee tyytyväisenä neulat naamassa


Muutaman kerran on tässä nyt hoidettu tuota arpea akupunktiolla ja tulokset tuntuvat aika uskomattomilta. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen Chip alkoi räpyttelemään silmää enemmän, kun ennen luomet olivat lähes liikkumattomat.

Toinen hauska muutos arvessa on ollut uusien karvojen kasvaminen alueelle. Ensin alkoi haitata silmätippojen laittoa otsalta silmän eteen tulevat karvat ja nyt tuntuu, että kirsunkin lähettyville on tullut uutta pientä kasvua.

Ajateltiin aluksi että itse kuvitellaan, kun halutaan nähdä tuloksia, mutta kun viikonloppuna nähtiin ihmisiä jotka olivat nähneet Chipin kuukausi sitten ja hekin huomasivat eron.

Pahahan tuo arpi on, eikä sitä pelkällä akupunktiolla hoideta kuntoon, joten nyt on sitten varattu se luomiplastia-aika ensi viikon lopulle.
Uskon että leikkaus yhdistettynä ammattitaitoiseen akupunktioon tulee olemaan huippu-juttu! Sitä ei tiedä millainen komistus tästä pojasta vielä tulee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti