lauantai 2. lokakuuta 2010

Chip

Chipin elämän alkutaival ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Poika löydettiin Espanjan kaduilta auton kolhimana ja elämä tarhalla kotia odottamassa kesti pitkään. Vihdoin kodin saatuaan ja Suomeen päästyään Chip olikin liian innokas perheen kissoja kohtaan ja joutui vaihtamaan paikkaa.
Kotihoitokaan ei sujunut ongelmitta, vaan Chip joutui pariinkin otteeseen vaihtamaan hoitopaikkaa. Ensimmäisessä hoitopaikassa Chipillä oli ongelmia perheen uros-koiran kanssa ja toisessa taas ongelmaksi tuli eroahdistus (ja kärkkäät haukkumista sietämättömät naapurit).

Meille Chip tuli viikko sitten, eikä voi kuin hämmästellä pojan sinnikkyyttä, sillä edelleen kaiken tämän jälkeen Chip jaksaa edelleen olla luottavainen ja avoin nuori mies. Hieman rujohkon ulkokuoren takaa löytyykin mitä ihastuttavin ja iloisin koira.


Tässä blogissa kerron millainen on tämä energia-pakkaus ja miten arki-päivä sujuu tämän kovia kokeneen nuorikon kanssa :) Tarkoituksenamme on tietysti löytää pojalle Se Oikea loppuelämän koti!

Chipin perustiedot (arviolta):
Ikä noin 3+v.
Säkä 48cm
Paino 12kg
Chip hakee kotia kodittomien espanjan koirien kautta: http://www.espanjankoirat.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti